« 4 mei bestaan we 15 jaar»

Gepubliceerd op 10-04-2019

Al bijna 15 jaar zijn we elke dag met de winkel bezig. Want ook als je niet open bent, kan je het moeilijk van je afzetten. We kunnen nog dit verbeteren of we kunnen dat beter anders doen. In 15 jaar is er dus veel veranderd. Van de kleine winkel op de Stationsstraat 4 naar de hele grote in dezelfde straat op 43. Ook het assortiment is een stuk breder geworden, waar we zijn begonnen met beeldjes van elfjes en draken, fytotherapie en sieraden is onze winkel nu een warenhuis geworden met allerlei productgroepen, zoals je op onze website (en in onze winkel) ook kan zien.

We gaan 3 weken feest vieren om ons jubileum te vieren en trappen af met de Oranjebraderie die dit jaar op 28 april gehouden wordt. Het wordt een grote braderie die loopt vanaf de Expert tot aan onze winkel. Bij ons komen een aantal grote kramen te staan i.v.m. de ruimte die we bij de Rabobank ter beschikking hebben. Onze kraam zetten we vol met allerlei op=op aanbiedingen, want na 15 jaar moeten we eens flink opruimen. Ook organiseren we tijdens de Oranjebraderie binnen een extra spellendag, speciaal voor deze gelegenheid hebben we ook extra aanbiedingen voor de spellen, puzzels en breinbrekers.   

Welke acties we allemaal doen tijdens de feestweken houden we nog even geheim, maar ons 15 jarig bestaan kan zo maar eens leiden naar 15% korting op heel veel artikelen. 

15-jarig-jubileum-1554890990.png