Edelstenen

Al eeuwenlang worden half (edel) stenen gebruikt voor de gezondheid. Tot de 18e eeuw schreven artsen nog recepten uit voor medicijnen waar verpulverde edelstenen inzaten zoals saffier of malachiet.

Tegenwoordig wordt veelal gebruik gemaakt van de trilling van de steen. Alles heeft een eigen trilling, niet alleen edelstenen of mensen, maar ook dingen en alles wat ertussenin is (snaartheorie). Door een edelsteen bij je te dragen of in een ruimte te leggen of zetten, wordt je beïnvloed door de trilling van de steen. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat een ruimte of plek waar je kwam niet fijn aanvoelde. Vaak hangt er dan een 'sfeer' die niet fijn voelt bij jouw trilling. Zo kan je ook de trilling van jezelf of je huis veranderen in jouw voordeel door te werken met edelstenen die bij jou passen. 

We hebben een lijst gemaakt van klachten en problemen die je zou kunnen verbeteren door het inzetten van edelstenen. Het is belangrijk dat je bij klachten eerst advies vraagt aan een arts. Edelsteentherapie is geen vervanging van medische ingrepen en is niet in plaats van reguliere geneeskunde. Wel kan het ondersteunen en helpen het probleem of de klacht te verbeteren.

Ga naar onze pagina met edelstenen om de werking per edelsteen te zien

Aura beschermen: Labradoriet, Apachetraan

Wordt vervolgd